Carporte

Beskyt bilen mod vind og vejr med en ny carport

Vi leverer kvalitet

Se vores arbejde her

Carporte i høj kvalitet

Frostgrader, sne, hagl og blæst slider på bilen. Derfor kan en Carport være en god løsning, når du ønsker at beskytte bilen mod vind og vejr. Hos Nordsjællands Tømrer & Snedker har vi mange års erfaring i branchen, og har derfor gennem tiden oparbejdet den nødvendige ekspertise, hvilket gør os i stand til at kunne tilbyde flotte og funktionelle carporte. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af materialerne eller arbejdets udførelse, hvilket er din garanti for et flot og holdbart resultat. Vi har tidligere udført mange forskellige typer carporte og udfører følgende for vores kunder:

 • Carporte i træ
 • Overdækket carporte
 • Muret garage

Uanset om du har brug for en enkel og funktionel carport, en dobbelt carport eller en carport med integreret skur, så er Nordsjællands Tømrer & Snedker det rette valg for dig.

Skræddersyet løsninger

Som erfaren tømrer og snedker, kan vi hjælpe med at designe, bygge og installere carporte, der passer perfekt til dit hjem og dine behov. Vi leverer førsteklasses løsninger, der alle er skræddersyet til lige netop dig. Når vi starter et nyt projekt, så starter vi altid med en indledende dialog med dig om dine ønsker og drømme. På den måde, får vi skabt de bedste rammer for opgaven, og dermed kan vi levere en løsning, som du bliver glad mange år frem.

Få et tilbud på en ny carport

Ønsker du en flot og funktionel carport til din bolig, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Sammen tager vi en uforpligtende snak om dit projekt samt ønsker og behov. Derefter udarbejder vi et tilbud på en skræddersyet løsning til dig.

Vi kan kontaktes på telefon 20 94 97 40 eller via mail på kontakt@nsts.dk. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et svar på din henvendelse hurtigst muligt.

Kontakt os

3 gode grunde

Hvorfor vælge os?

 • Stor erfaring og ekspertise

  Vi kender til alle de traditionelle og moderne byggeteknikker, og kan derfor hjælpe dig, uanset hvilken type opgave du står overfor.

 • Personlig service

  Når vi varetager dit byggeprojekt, er du altid garanteret at blive mødt af en smilende og imødekommende fagmand, som har fokus på lige netop dig og din opgave.

 • Skræddersyet løsninger

  Vi lytter altid grundigt til dine ønsker og behov, og skræddersyr derefter en løsning, så den passer perfekt til dig og din bolig.