Opsætning af hegn

Levering og montering af hegn i alle størrelser

Vi leverer kvalitet

Se vores arbejde her

Opsætning af hegn fra A-Z

Drømmer du om et smukt og funktionelt hegn, der fuldender dit hjem og have? I Nordsjællands Tømrer & Snedker er vi eksperter i opsætning af hegn. Vores håndværkere har mange års erfaring og kan hjælpe dig, uanset om det er et klassisk stakit, et moderne træhegn eller en specialdesignet løsning. Du kan blandt andet få hjælp til:

 • Raftehegn
 • Lamelhegn
 • Panelhegn
 • Komposithegn
 • Listehegn
 • Stakit
 • Og meget mere

Selvom dit drømmehegn ikke er nævnt i ovenstående, så tøv ikke med at kontakte os. Grundet vores store erfaring er du i trygge hænder, når du vælger os til at varetage montering af dit hegn. Hos os får du altid personlig service med et smil, hvilket sikrer en problemfri arbejdsproces.

Kompetent rådgivning og vejledning

Vi lægger vægt på en klar og tydelig kommunikation, således at du altid er orienteret undervejs i forløbet. Vi er heller ikke bange for at tage ekspertrollen til os, og tilbyder derfor altid kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med dit kommende projekt. På den måde, er du sikker på at kende til de mange muligheder samt fordele og ulemper derved. Vi lytter altid til dine ønsker og udarbejder derefter en skræddersyet løsning. På den måde sikrer vi at du ender med den rette løsning, uanset om det drejer sig om opsætning af hegn, anlægning af ny terrasse eller en større renovering.

Tag det første skridt mod dit nye drømme hegn

Går du og drømmer om at få opsat et nyt hegn, som giver dig det privatliv du ønsker? Uanset om du ønsker et nyt hegn i haven, indkørslen eller noget helt tredje, så tøv ikke med at kontakte os. Sammen finder vi den bedste løsning til dit projekt ud fra dine ønsker og behov, og giver dig herefter et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning. Du kan kontakte os på telefon 20 94 97 40 eller sende os en e-mail på kontakt@nsts.dk. Alternativt er du også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et svar hurtigst muligt.

Kontakt os

3 gode grunde

Hvorfor vælge os?

 • Stor erfaring og ekspertise

  Vi kender til alle de traditionelle og moderne byggeteknikker, og kan derfor hjælpe dig, uanset hvilken type opgave du står overfor.

 • Personlig service

  Når vi varetager dit byggeprojekt, er du altid garanteret at blive mødt af en smilende og imødekommende fagmand, som har fokus på lige netop dig og din opgave.

 • Skræddersyet løsninger

  Vi lytter altid grundigt til dine ønsker og behov, og skræddersyr derefter en løsning, så den passer perfekt til dig og din bolig.