Renovering

Ombygning, tilbygning og renovering

Vi leverer kvalitet

Se vores arbejde her

Renovering fra A-Z

Der kan være mange grunde til, at du har brug for en renovering. Måske ønsker du en renovering af din bolig, fordi du enten lige er flyttet ind, eller måske du blot ønsker at give boligen et frisk pust. Uanset størrelsen på renoveringen, så står vi klar til at hjælpe dig i mål med projektet. Gennem mange års erfaring i byggebranchen har vi oparbejdet en bred vifte af kompetencer, hvilket gør, at vi kan varetage din renovering fra A-Z og hjælpe dig med alt fra råd og vejledning i opstarten til udførelsen af selve opgaven.

 • Grundigt udarbejdet tilbud med en realistisk pris og tidsplan
 • Tæt dialog og god kommunikation fra start til slut
 • Et færdigt resultat i højeste kvalitet

Høj faglig stolthed

Hos Nordsjællands Tømrer & Snedker går vi til enhver opgave med høj faglig stolthed, og vi går derfor ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Uanset om du har brug for hjælp til en mindre reparation eller til større ombygninger, så vil du hos os altid blive mødt af en smilende og engageret håndværker.

Vi arbejder tæt sammen med dig for at finde den bedste løsning for dit projekt, og uanset om du er privatperson, en virksomhed eller en forening, kan du stole på at vores ekspertise og engagement er i top.

Få et skræddersyet tilbud på din renovering

Er du klar til at komme i gang med dit renoveringsprojekt og leder efter en pålidelig og kompetent partner? Kontakt os allerede i dag og lad os sammen finde den bedste løsning for dig. Ring til os på telefon 20 94 97 40 eller send en e-mail til kontakt@nsts.dk, så vi kan drøfte dine behov og komme med forslag til, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå et flot og funktionelt resultat. Vent ikke – tag det første skridt mod din renovering med Nordsjællands Tømrer & Snedker i dag!

Kontakt os

3 gode grunde

Hvorfor vælge os?

 • Stor erfaring og ekspertise

  Vi kender til alle de traditionelle og moderne byggeteknikker, og kan derfor hjælpe dig, uanset hvilken type opgave du står overfor.

 • Personlig service

  Når vi varetager dit byggeprojekt, er du altid garanteret at blive mødt af en smilende og imødekommende fagmand, som har fokus på lige netop dig og din opgave.

 • Skræddersyet løsninger

  Vi lytter altid grundigt til dine ønsker og behov, og skræddersyr derefter en løsning, så den passer perfekt til dig og din bolig.