Tagarbejde

Vælg en erfaren fagmand til dit tagarbejde

Vi leverer kvalitet

Se vores arbejde her

Tagarbejde i høj kvalitet

Taget på et hus holder desværre ikke for evigt, uanset hvilken type tag der ligger på det. Har du brug for professionel hjælp til dit tagarbejde, så er du altid velkommen til at kontakte os. Gennem årene har vi udført tagarbejde for både privat- og erhvervskunder, og kan derfor varetage tagopgaver store som små. Vi sikrer, at dit tag holder tæt – uanset omfanget af opgaven, og tilbyder konkurrencedygtige priser og et højt serviceniveau, hvilket er din garanti for et gnidningsfrit forløb. Vi har specialiseret os i en række forskellige tagtyper, hvilket betyder du blandt andet kan få hjælp til:

 • Tagpap
 • Tegltag
 • Eternittag
 • Betontag
 • Trapeztag

Er du i tvivl om fordele og ulemper ved de forskellige tagtyper, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med planlægning og koordineringen af dit tagarbejde fra start til slut.

Reparation og udskiftning

Uanset om du skal have udført en reparation af dit eksisterende tag, en udskiftning eller en helt ny tagkonstruktion, så er vi det rette valg for dig. Grundet vores store erfaring, kan vi rådgive dig om, hvilke materialer og konstruktioner, der giver bedst mening i forhold til dine ønsker til holdbarhed, energieffektivitet og æstetik.

Kontakt Nordsjællands Tømrer & Snedker for tagarbejde i topklasse

Er du på udkig efter en pålidelig og kompetent samarbejdspartner til dit næste tagprojekt? I Nordsjællands Tømrer & Snedker står vi klar til at hjælpe dig med at opnå et flot og langtidsholdbart resultat. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud og lad os sammen finde den bedste løsning for dit tag. Du kan kontakte os enten på telefon 20 94 97 40 eller via e-mail på kontakt@nsts.dk. Du kan også vælge at udfylde vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et svar på din henvendelse.

Kontakt os

3 gode grunde

Hvorfor vælge os?

 • Stor erfaring og ekspertise

  Vi kender til alle de traditionelle og moderne byggeteknikker, og kan derfor hjælpe dig, uanset hvilken type opgave du står overfor.

 • Personlig service

  Når vi varetager dit byggeprojekt, er du altid garanteret at blive mødt af en smilende og imødekommende fagmand, som har fokus på lige netop dig og din opgave.

 • Skræddersyet løsninger

  Vi lytter altid grundigt til dine ønsker og behov, og skræddersyr derefter en løsning, så den passer perfekt til dig og din bolig.