Terrasser

Vælg en erfaren tømrer til dit terrasseprojekt

Vi leverer kvalitet

Se vores arbejde her

Terrasser i forskellige designs

Skal du bruge en tømrer til din nye terrasse, så hjælper vi gerne med at finde en løsning, som passer perfekt til både dine behov og din ejendom. Vi har mange års erfaring indenfor tømrerfaget, og har gennem tiden udført et væld af terrasser, store som små. Derfor har vi også den nødvendige ekspertise der skal til for at kunne rådgive dig, når projektet skal planlægges. Uanset hvilken type terrasse, som du ønsker at få udført, kan vi løse opgaven. Vi kan blandt andet hjælpe med at bygge følgende:

 • Overdækket terrasser
 • Sænket terrasser
 • Tagterrasser
 • Terrasser i flere niveauer

Har du spørgsmål i forbindelse med din nye terrasse, så tøv ikke med at kontakte os.

Kompetent rådgivning

En terrasse kan bygges i mange forskellige former og designs. Derudover kan den også bygges med mange forskellige træsorter. Valget af træsort er afgørende for terrassens udseende, og hvilket udtryk den kommer til at have. Skal træet for eksempel være lys eller mørk?

Udover træ, kan du også vælge komposit, som er et miljøvenligt produkt, der kræver minimal vedligeholdelse. Som erfarent tømrerfirma har vi den faglige ekspertise og nødvendige viden, der skal til for at kunne rådgive og vejlede dig bedst muligt. Du er derfor i trygge hænder med os på holdet.

Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller eller mangler du inspiration til hvilken typer terrasser der er den rette for dig? Kontakt os og lad os sammen tage en uforpligtende snak om dine ønsker og behov. Så er vi sikker på at vi kan finde en passende løsning til dig.

Vi kan kontaktes på telefon 20 94 97 40 eller via mail på kontakt@nsts.dk. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et svar på din henvendelse hurtigst muligt.

Kontakt os

3 gode grunde

Hvorfor vælge os?

 • Stor erfaring og ekspertise

  Vi kender til alle de traditionelle og moderne byggeteknikker, og kan derfor hjælpe dig, uanset hvilken type opgave du står overfor.

 • Personlig service

  Når vi varetager dit byggeprojekt, er du altid garanteret at blive mødt af en smilende og imødekommende fagmand, som har fokus på lige netop dig og din opgave.

 • Skræddersyet løsninger

  Vi lytter altid grundigt til dine ønsker og behov, og skræddersyr derefter en løsning, så den passer perfekt til dig og din bolig.